Heb je een vraag?

FAQ

Veel gestelde vragen

Frequently Asked Questions

  • Kan ik als zelfbouwer ook terecht bij jullie?

    Wilt u liever uw tuinberegening zelf aanleggen? Wij stellen voor u een bouwpakket samen, compleet met werktekening en instructies. Hierbij krijgt u alle nodige steun en informatie voor het zelf aanleggen van uw beregeningssysteem. We maken voor u een tekening/schets van de te leggen leidingen.  Hierop geven we duidelijk de plaatsing van de koppelingen en sproeipunten weer. U kan bij ons steeds terecht voor steun en voorzien u van de nodige informatie en praktijkoplossingen.  Toch een probleem waar u niet uitgeraakt?  Uiteraard staan we klaar om bij te springen als dat nodig is.

  • Kan ik voor een totaalproject bij jullie terecht?

    Wij brengen uw volledige beregeningsinstallatie voor u in orde.  We bekijken samen wat uw wensen en verlangens zijn en zoeken samen met u de beste oplossing voor uw project.  Van het eerste contact tot de laatste verfijnde afregeling kan u vertrouwen op ons vakkundig advies.  Als u helemaal tevreden bent over ons voorstel gaan we voor u aan de slag.  We plaatsen uw installatie en starten deze voor u op.  Alles wat u nog hoeft te doen is zorgeloos genieten van een prachtige groene tuin.

Je wilt graag een offerte?

Je hebt een (zelfbouw)project in mind en weet geen raad met de uitwerking ervan? Raad van experten nodig?  Je wilt een offerte of je hebt gewoon een vraag?

Of bel ons

0475 633 298