Dit zijn onze

Diensten

01. Diensten

automatische irrigatie en beregeningssystemen

We bekijken uw specifieke situatie. Voor het ontwerpen van een beregeningsinstallatie is de oppervlakte en de situering van uw tuin belangrijk. Als we dit in kaart brengen wordt duidelijk welke waterbron, welke sproeipunten, welk type sproeiers en welke vorm van beregening het best voor uw tuin geschikt is.

Uit onze vakkundige analyse ontstaat een beregeningsplan.  Dat plan bespreken we met u van A tot Z.  Tuinberegening aanleggen is niet goedkoop, maar wel duurzaam. We verschaffen u daarom duidelijk inzicht in de kosten en besparingen.  We bespreken het bedrag dat gepaard gaat met de aanleg van uw installatie en vertellen u waarmee u moet rekening houden voor het onderhoud ervan.

Zowel voor een zelfbouwproject als voor een totaalproject bent u bij ons meer dan welkom!

02. Diensten

leveren en plaatsen van pompen

Beregenen vraagt om een waterbron. Om met grondwater te sproeien moet je water kunnen verkrijgen uit een waterput. Als deze nog niet aanwezig is, slaan we in uw tuin een puntstuk. Via boringen bereiken we de watervoorraad in de grond onder uw tuin.  Afhankelijk van de kwaliteit van het water uit deze bron bekijken we of een ontijzeringsinstallatie nodig is.

Afhankelijk van de waterbron brengt een specifiek gekozen pomp het water in de richting van de leidingen en sproeiers. De installatie wordt precies zo aangelegd zoals we in samenspraak met u vastgelegd hebben in het ontwerp. Wanneer wij de installatie voor u uitvoeren kan u zeker zijn dat alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn.

Elke installatie is anders. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een systeem met een regensensor, een installatie die werkt met een beregeningscomputer of een automaat. Elke oplossing heeft zijn eigen voor- en nadelen die we graag met u overlopen. Afhankelijk van uw situatie stellen we een oplossing voor die het best bij u past. 

03. Diensten

Onderhoud en herstellingen

Na aanleg starten we uw beregeningssysteem op en leggen wij u stap voor stap uit hoe uw installatie werkt.  Vanaf dan kan u zorgeloos genieten van uw besproeingsinstallatie.  U bent immers zeker van een kwalitatieve systeem en een goeie service na verkoop.  Heeft u toch nog vragen of zijn er problemen: u kan steeds bij ons terecht.  Wanneer u dat wenst verzorgen wij ook het jaarlijks onderhoud van uw installatie.  We zorgen ervoor dat uw beregeningssysteem op tijd winterklaar gemaakt wordt en terug opgestart wordt in de lente.